Behandelingen

 

Secret Star Cosmetics microdermabrasie

 

Micro Dermabrasie

De bovenste huidlaag wordt zachtjes en gecontroleerd verwijderd door een microfijne kristallenstroom. De combinatie van een optimale peeling en vacuum activeert biologische herstelmechanismen in de huid. De huideigen collageenproductie wordt gestimuleerd en de microcirculatie neemt toe.


Couperose

Couperose is een veel voorkomend huidprobleem dat toeneemt in de loop der jaren. Het uit zich voornamelijk op en rondom de wangen en neus. Het bestaat uit kleine, gesprongen haarvaatjes onder de huid waardoor een rode blos ontstaat. Er zijn verschillende manieren om dit huidprobleem op te lossen. Tijdens het intake-gesprek zullen wij u informeren over het aantal behandelingen, kosten en richtlijnen.


Pigmentvlekken

Tele’way is een groot succes. Storende oneffenheden in de huid worden in enkele seconden nagenoeg pijnloos verwijderd. Ontsierende fibromen, wratten, pigmentvlekken en gesprongen adertjes verdwijnen voorgoed.


Meso-therapie

Met behulp van veel kleine naaldjes worden zeer kleine gaatjes in de bovenste huidlaag gemaakt. Hierdoor kunnen de zorgvuldig uitgebalanceerde hoogactieve werkstoffen naar de diepere huidlagen worden getransporteerd.


Laserlifting

Door het flitsen van een bijzondere lamp worden je collagenen sterker. Hierdoor wordt het verzwakken van de huid tegengegaan, en worden rimpels bestreden.


Rimpelopvulling

Wij werken hierbij met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een suiker en valt daarom onder de glucose-bouwstenen. Het zorgt voor een gezonde huid, maar ook voor gezonde gewrichten. Het ouder worden van de huid, waardoor rimpels gevormd worden, heeft dan ook te maken met een tekort aan hyaluronzuur.


Acne-behandeling

Een veilige en zachte peeling met dubbel effect, die zeer doeltreffend is tegen de acne-bacterie. Dit zorgt voor een zachte exfoliatie (verwijdering) van de dode huidcellen en voor een snelle huidvernieuwing. Daarnaast kunnen we met u de mogelijkheden bekijken om te laseren.


Fruitzuur

Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. Met fruitzuren maak je gebruik van het feit dat de huid zich steeds weer vernieuwt, en regenereert. Het mooie van de fruitzuur-peelings is dat de huid in stapjes wordt behandeld. Met de peeling breng je bij ieder consult een iets sterker fruitzuur aan, waardoor het proces geleidelijk verloopt.


Methode Aphrodite

De perfecte wellness-ervaring met anti-verouderingseffect. Deze behandeling bestrijdt zichtbare tekenen van huidveroudering.

– absolute balans van de huid
– doet de dagelijkse stress vergeten
– de diepte van de rimpels wordt verminderd en de huid ziet er jonger uit.